Raaseporin Muuttopalvelu

Raaseporin muuttopalvelu on paikallinen yritys joka perustettiin 2015 ja sijaitsee Raaseporissa/Karjaalla. Me olemme erikoistuneet seka suuriin että pienempiin muuttoprojekteihin.

 

Meidän yrityksessä keskitymme paikalliseen työvoimaan ja olemme ja monen vuoden ajan antaneet nuorille ja reippaille mahdollisuuden päästä mukaan työelämään kesätyön ja keikkatyön muodossa.

 

Meillä on tällä hetkellä kolme (3) isoa pakettiautoa käytössä ja niillä saamme kuljetettua niin isot kun pienet muutot kohtuulliseen hintaan. Meillä on kaikki vaadittavat tarvikkeet muuttolaatikoista suojamuoveihin.

Meidän meriitteihin kuuluu Raaseporin kaupungintalon muutto ja lukemattomia muita suuria ja pieniä muuttoja yksityishenkilöille.

 

Teemme työmme korkealla työmoraalilla, sujuvasti ja tehokkaasti joten te voitte ottaa mukavan asennon ja juoda kupin kahvia kun me hoidamme muuttonne. Ota yhteyttä meihin joko täyttämällä alla olevan lomakkeen tai puhelimitse numeroon:

Robin +358 40 687 87 50

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit helposti ja nopeasti olla yhteydessä meihin. Muista kirjoittaa mitä asiasi koskee. Oletko muuttamassa tai tarvitsetko jotain muuta palvelua. 

Info:

E-post: 

info@rm-service.fi

Telefon:  Robin +358 40 829 5249

        

Vi erbjuder professionella flyttjänster för såväl företag som privatpersoner i hela Nyland.
Kontakta oss för en smidig och effektiv flytt!


Tarjoamme ammattitaitoisia muuttopalveluja yrityksille ja yksityishenkilöille. Ottakaa meihin yhteyttä joustavasta ja tehokkaasta muutosta!

  • Facebook - Black Circle